Eva Pilarová čelí pomluvám: Nechápe, co po ní chtějí!

Eva Pilarová oslavila loni v říjnu 55 let na scéně, kde jí mimo jiné hostovali i Wohnouti. Nyní se karta otáčí, a Eva hostuje Wohnoutům 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. září 2019 12:57

Eva Pilarová sice letos oslavila už osmdesáté narozeniny, ale ani pokročilý věk není žádnou překážkou v pokračování hudební dráhy. Proto se legendární zpěvačka diví fámám, které o ní někteří lidé šíří.

Velké životní jubileum letos oslavil nejen Karel Gott, ale i jeho neméně slavná kolegyně Eva Pilarová. Zatímco Mistr si kvůli zdravotním problémům musí vystupování odpustit, jeho dobrá kamarádka nikoliv. Na zítra má naplánovaný křest nové desky.

Někteří nepřející lidé ale zareagovali vypuštěním fámy, že jde o poslední vystoupení legendární zpěvačky. Ona vše rázně popřela. „Kdo mě zase pomlouvá?! To by někdo chtěl, abych toho už nechala?“ divila se ve vyjádření pro týdeník Sedmička.

„Já jsem vždycky říkala, že dokud budu mít zdravý hlas a nebudou mě muset na jeviště nosit, tak toho nenechám. Teď už říkám – jen ten zdravý hlas, jelikož už mě tam musí sem tam donést, protože jsem měla ošklivý úraz,“ vysvětlila Pilarová.

Osmdesátiletá zpěvačka zkrátka pódium zatím opouštět nehodlá. „Ale já jsem nikdy neprohlásila, že toho nechávám nebo že je to mé poslední vystoupení… Takhle bych se nikdy nerouhala!“ vzkázala prostřednictvím týdeníku.

Témata: Eva Pilarová