Anička Slováčková má dost: Zásadní životní rozhodnutí!

Anna Slováčková (foto: Cewe fotokniha) 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. září 2019 11:38

Dcera slavných rodičů, kteří si v posledních týdnech nic nedarují, Anička Slováčková, učinila zásadní rozhodnutí, které jí změní život. Na jednu věc už se totiž nemohla dívat, a tak značně změnila svůj jídelníček.

Anička Slováčková zase jednou všechny překvapila. Lidé by se bezpochyby mohli domnívat, že jí dělají starosti mediálně propírané spory mezi jejími rodiči Dádou Patrasovou a Felixem Slováčkem, pravda je ovšem jinde. Čtyřiadvacetiletou Aničku trápí něco docela jiného.

„Už přes měsíc prakticky nejím maso,“ prozradila primáckému Top Star magazínu. Důvodem není dieta, ke které by jí inspirovala maminka, která se nedávno pochlubila, že zhubla. Vysvětlení je o poznání složitější.

„To, co se děje za výrobou toho masa a to, jak moc je maso vyráběný, mě vlastně odrazuje natolik, abych ho už opravdu přestala jíst nadobro,“ vysvětlila dcera slavných rodičů, proč se rozhodla stát vegetariánkou.

Zároveň si ovšem Slováčková uvědomuje, že jí to pomůže i po fyzické stránce. „Snažím se to všechno dělat tak, abych ze sebe měla dobrej pocit. Abych se cítila dobře na jevišti a abych měla po zdravotní stránce tělo v pořádku. Nejdu ale už do žádných strašlivých diet a tak,“ dodala na závěr.

Témata: Anna Slováčková