Jitka Čvančarová přiznala: Manžel to má se mnou těžké!

Jitka Čvančarová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. září 2019 10:22 | Aktualizováno: 23. září 2019 12:03

Jitka Čvančarová je už několik let šťastně vdaná, tanečník Petr Čadek to s ní však podle jejích slov má někdy velice těžké. Oblíbená herečka se totiž od většiny ostatních žen v něčem výrazně odlišuje.

Jitka Čvančarová v rozhovoru pro zářijové číslo jednoho z tuzemských magazínů přiznala, že s manželem Petrem Čadkem občas složitě hledají společnou řeč, jelikož „ona je oheň a její muž voda“. Nakonec prý ale vždy dojdou ke shodě. Populární herečka však už dříve připustila, že neplechu může u nich doma dělat i něco jiného.

Ačkoliv jí kvůli její kráse obdivují tisíce lidí, Čvančarová se občas chová spíš jako muž. „Mám hodně mužské energie. V čistě ženském kolektivu ani dlouho nevydržím. Nevyhovuje mi. Mám radši chlapskou přímost,“ řekla před časem týdeníku Sedmička.

Herečce by dokonce nedělalo problém fušovat do věcí, o které se v rodinách běžně starají muži. „Umím vzít do ruky šroubovák, kladivo, vrtačku. Vyřeším spoustu technických věcí,“ chlubila se.

„Asi je pravda, že muži mají raději křehčí, bezradnější ženy, protože jim dodávají pocit té mužské nadvlády. Se mnou je to náročnější, myslím, že můj muž se fakt nadře,“ vysvětlila redakci týdeníku.

Témata: Jitka Čvančarová Petr Čadek