Lucie Vondráčková: LÁSKA NA PRVNÍ POHLED… Pak se to stalo!

Tomáš Plekanec a jeho Lucie Šafářová a bývalka Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. září 2019 8:59 | Aktualizováno: 24. září 2019 11:09

Lucie Vondráčková upřímně promluvila o lásce na první pohled. Manželství s Tomášem Plekancem sice nakonec nedopadlo podle jejích představ, ale nikdo nepochybuje, že si oblíbená zpěvačka najde někoho jiného. Už nastal ten správný čas?

Lucie Vondráčková zůstává i po návratu do Česka nezadaná, ačkoliv jí lidé v uplynulých týdnech spojovali hned se dvěma muži, parkouristou Tomášem Zonygou a hokejovým brankářem Markem Peksou. Ani v jednom případě ale nepřeskočila pověstná jiskra, jako tomu bylo v případě manželství s hokejistou Tomášem Plekancem.

„Byla to láska na první pohled. Viděli jsme se dvě minuty a bylo jasno,“ líčila Vondráčková v roce 2015 na vlnách Českého rozhlasu. Nic ovšem netrvá věčně, a tak loni v létě přišel rozchod zpěvačky s otcem jejích dvou synů.

Oba manželé nyní řeší vlekoucí se rozvod, Lucie podle dostupných informací právě kvůli soudním záležitostem letěla tento týden na otočku do Kanady. Jak přitom sama přiznala, jednu nabídku od Plekance už na stole měla.

„Doslova mi řekl: ‚Dám ti tohle na děti, tobě dům a směnku.‘ Já ho přitom předtím žádala, aby byl velkorysý, protože jsme spolu byli sedm let, kdy jsem se nemohla plně věnovat své profesi. Žádala jsem ho, aby to udělal tak, abychom něco měli,“ prozradila Vondráčková před časem Expresu.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec