Jakub Prachař a vzkaz Agátě: Vážně míněná slova?!

Jakub Prachař má nové tetování 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. září 2019 14:57 | Aktualizováno: 22. září 2019 12:58

Jakub Prachař plánuje rozvod skoro jako svatbu. Jinak si jeho slova, pokud byla míněna vážně, vysvětlovat nejde. Přímo v televizním vysílání totiž zaskočil diváky dotazem, který působil jako jasný vzkaz manželce Agátě.

O rozpadu manželství Prachařových pochybují už asi jen odpůrci rozvodů. Oba manželé totiž poskytli v uplynulých dnech a týdnech velké množství indicií, že jejich vztah je definitivně u konce. Pomyslnou korunu tomu nasadil Jakub Prachař v televizním vysílání.

Jako porotce show Česko Slovensko má talent totiž narazil na ženu, která pořádala rozlučky se svobodou, což mu prostě nedalo a musel se zeptat. „Děláte i vítání svobody?“ zeptal se soutěžící a její následná odpověď ho nejspíš moc potěšila. „Ano, v zahraničí se dělají i rozvodové párty,“ odvětila mu.

Jakub navíc v posledních dnech učinil i další rozhodnutí, kterého může litovat až do konce života. Nechal si totiž na své tělo vytetovat iniciály jedné dobře známé osoby. Logicky nešlo o Agátu, ale o trenéra Jindřicha Trpišovského, který vede pražskou Slavii, hercův oblíbený fotbalový klub.

Nezahálela ovšem ani Agáta, která dala Jakubovi rovněž jasně najevo, že je konec. Už i v televizi se totiž představila znovu pod dívčím příjmením Hanychová.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová