Jaromír Jágr: Nad jeho slovy zůstává rozum stát!

Jaromír Jágr 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. září 2019 14:20 | Aktualizováno: 22. září 2019 23:41

Jaromír Jágr zůstává po nedávno potvrzeném rozchodu s Veronikou Kopřivovou nezadaný a zdá se, že na tom nehodlá nic měnit. Nad některými jeho vyjádřeními, ač jsou myšlena velice upřímně, ale zůstává rozum stát.

Na jaře Jaromír Jágr oficiálně potvrdil rozchod s modelkou Veronikou Kopřivovou. Zatímco ona už si našla nového přítele, kolegu a kickboxera Miroslava Dubovického, legendární hokejista zůstal na ocet. On sám ale samoty nijak zvlášť nelituje.

„Spousta lidí nedokáže být sama se sebou, takže jdou ze vztahu do vztahu.  Já jsem toto nikdy v sobě neměl,“ vysvětlil olympijský vítěz magazínu Top Star televize Prima. On proto momentálně preferuje něco jiného.

„Myslím si, že je naopak někdy dobré být sám a uvědomit si své priority. A to nejen ve vztazích, ale celkově v životě.  Ujasnit si, co je pro vás samotného opravdu důležité a co naopak není, a posunout se díky tomu dál,“ dodal hokejista.

Jágr dokonce nedávno přiznal, že ani neregistruje zvýšený zájem ze strany žen. „Absolutně žádnou změnu necítím, takže úplně v pohodě. Je to při starém, jako to bylo vždycky,“ prozradil Expresu, jak to je se zájmem dam. Prý mu ani nechodí nabídky na rande, a tak vydedukoval, že jej nikdo nechce.

Témata: Jaromír Jágr