Jitka Boho řekla manželovi sbohem: Nevěra a hádky!

Válková, Jitka 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. září 2019 10:58

Modelka Jitka Boho tento týden oznámila, že i s dcerou opustila manžela Lukáše, blíže ale důvody tohoto rozhodnutí komentovat odmítla, čímž spustila vlnu spekulací, které jsou často dost protichůdné. Kde je pravda?

Jak vás stars24.cz informoval, Jitka Boho tento týden na sociální síti oznámila odloučení od svého manžela Lukáše, s nímž má dceru Rosálku. Ihned se začalo spekulovat o možných důvodech jejich rozchodu, jelikož někdejší misska ohledně nich nebyla moc sdílná a situaci dále nechce komentovat.

Spekulovalo se o nevěře, kterou kamarádka páru ale odmítá brát v potaz. „Určitě nic takového nebylo hlavní příčinou jejich rozchodu,“ řekla eXtra.cz. Podle jiných dostupných informací ale zálety manžela roli bezpochyby hrály.

Podle Expresu měla modelka zdroji tohoto webu sdělit, že „v manželství údajně z manželovy strany figurovala také nevěra“. Dle informací serveru měla Jitka Boho se svým mužem problémy a proslýchalo se, že se k ní nechová zrovna dvakrát hezky, respektive tak, jak se sluší a patří.

Redakce serveru se rozhodla jí napřímo kontaktovat s dotazem na pravdivost těchto informací. Jitka Boho ovšem reagovala pouze pozdravem a potvrdila tak, že se momentálně o tom, co se stalo, nechce dále bavit.

Témata: Jitka Boho