Agáta Prachařová dala razítko na rozvod: Přímo v TV!

Agáta Prachařová s Jakubem 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. září 2019 14:59 | Aktualizováno: 21. září 2019 8:30

Agáta Prachařová nechce nikoho nechat na pochybách o tom, že manželství s Jakubem Prachařem je definitivně u konce. Vzkaz, který jako moderátorka vyslala z televizní obrazovky, je snad všem naprosto srozumitelný.

Manželé Prachařovi, jejichž manželství je podle všech indicií v troskách, si v posledních dnech vyměňují vzkazy přes televizní obrazovky. Ačkoliv ani jeden z nich zatím oficiálně konec vztahu nepotvrdil, oba dělají všechno možné, aby o tom přesvědčili ostatní. Pokud je tedy vůbec někdo ještě na pochybách…

Tak třeba Jakub Prachař ve vysílání show Česko Slovensko má talent nemístně vtipkoval s jednou ze soutěžících. „Děláte i vítání svobody?“ ptal se ženy. „Ano, v zahraničí se dělají i rozvodové party,“ odpověděla účastnice Talentu, čímž herce a moderátora pravděpodobně potěšila.

Jenže Agáta Prachařová brzy odpověděla po svém. V upoutávce na první díl nového pořadu, který bude moderovat na hudební televizi, poslala jasný vzkaz všem, kteří by nevěřili, že je mezi nimi konec. „Ahoj, já jsem Agáta Hanychová a dneska poprvé v Shakeru! Tak se dívejte,“ vzkázala modelka a moderátorka.

Pod dívčím příjmením, které má po svém otci a někdejším manželovi herečky Veroniky Žilkové, ostatně už před nějakým časem začala vystupovat na Instagramu. Obnovená televizní premiéra jména je tak jen dalším krokem k rozvodu.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař