Jitka Boho opustila manžela: Nevěra? Kdepak, bylo to takhle!

Jitka Boho s manželem Lukášem 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. září 2019 13:13

Jitka Boho bezpochyby vyhlíží konec psychicky velice náročného pracovního týdne, během kterého přiznala, že opustila manžela a otce své dcery Lukáše. Jaké důvody jí k tomu vedly? Kamarádka páru promluvila.

Jak vás stars24.cz informoval, Jitka Boho tento týden na sociální sítě oznámila odloučení od svého manžela Lukáše, s nímž má dceru Rosálku. Ihned se začalo spekulovat o možných důvodech, psalo se o nevěře či finančních problémech. Teď ale promluvila osoba z okolí páru, která přišla s vysvětlením.

„Oni měli doma Itálii už delší dobu,“ tvrdí anonymní zdroj eXtra.cz. „Potíží Jitky je, že už si dávno vysnila harmonickou rodinu jako z pohádky. Když ji získala, nepřišel ten pocit, který čekala,“ vysvětluje vzápětí.

Kamarádka páru se vyjádřila i k výše zmiňovaným důvodům rozpadu vztahu. „Leccos se teď spekuluje o nevěře, ale o tom bych nechtěla mluvit. Každopádně určitě nic takového nebylo hlavní příčinou jejich rozchodu. Další věc jsou finance, kterými vůbec neoplývali,“ konstatuje.

Zdroj serveru ovšem nevylučuje, že to Jitka a Lukáš dají opět dohromady. „Vyčerpali se. Já osobně to vidím tak, že si od sebe možná jen odpočinou a zase se k sobě vrátí. Nevidím tam nic tak fatálního, aby to nemohli slepit. Budou zase spolu,“ dodala optimisticky známá manželů.

Témata: Jitka Boho