Lucie Vondráčková tají chlapa? Minulost jí usvědčila!

Lucie Vondráčková a Tomáš Zonyga 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. září 2019 11:19 | Aktualizováno: 20. září 2019 22:55

Lucie Vondráčková si soukromí bedlivě střeží, a tak stále není jasné, zdali některý z mužů v okolí zpěvačky je jejím partnerem. Někteří lidé se ovšem domnívají, že to tak může být, opírají se přitom o zkušenosti z minulosti.

Lucie Vondráčková je od červnového návratu do Česka pod neustálým drobnohledem, prakticky každý muž, který se objeví po jejím boku, je ihned označován za jejího partnera. Své o tom vědí parkourista Tomáš Zonyga i hokejový brankář Marek Peksa.

Právě Peksa se u Vondráčkové dokonce zdržel přes noc, o vzájemné chemii mezi ním a oblíbenou zpěvačkou navíc promluvil i Jiří Krampol, který je oba sledoval společně laškovat na place během natáčení videoklipu k jedné z Luciiných písní. Dvojnásobná maminka přesto popírá, že by mezi nimi cokoliv bylo.

Podle Šípu ovšem Vondráčkovou „usvědčuje“ její minulost. Server připomíná aférku s někdejším kapitánem fotbalové reprezentace Tomášem Ujfalušim, kterou zpěvačka zapírala. Fotbalista nakonec přiznal, že šlo o zálet. Dle Šípu Lucie zpočátku tajila i vztah s Tomášem Plekancem, kterého si později vzala.

Manželství, ač z něj má Vondráčková dva syny, neskončilo šťastně. Jak vás stars24.cz informoval, zpěvačka v tomto týdnu vyrazila do Kanady a podle dostupných informací tam řeší právě rozvod s hokejistou.

Témata: Lucie Vondráčková Marek Peksa