Jakub Prachař: Záhadné tetování na CITLIVÉM MÍSTĚ! Kdo je JT?

Jakub Prachař 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. září 2019 8:34 | Aktualizováno: 20. září 2019 13:49

Jakub Prachař se toho opravdu nebojí! I když je stále ještě ženatý s Agátou, pochlubil, že si na svůj zadek nechal vytetovat iniciály JT. Znamená to snad, že našel novou lásku, kterou si nechal zvěčnit přímo na tělo?

Manželství Jakuba Prachaře je v troskách, on i jeho manželka Agáta si žijí své vlastní životy, děti si střídají a zřejmě brzy přijde čas se domluvit na rozvodových papírech.

Jakub podle všeho netruchlí a s kamarády se tento týden vydal do italského Milána na fotbal, na tamní půdě se totiž představila jeho milovaná Slavie. Odtud ale nezamířil rovnou domů nýbrž do tetovacího salonu!

Na zadek si nechal vytetovat iniciály JT! A není třeba zdůrazňovat, že nejde o iniciály jeho manželky nebo dcery! Znamená to snad, že si Prachař našel novou lásku? Ne tak úplně!

JT totiž znamená Jindřich Trpišovský - současný trenér pražské Slavie. Jeho týmu v úterý podařilo všechny zaskočit, když remizoval s legendárním klubem AC Milán. A to dokonce jen několik desítek vteřin před koncem Slavia vedla!

Jakub Prachař, jehož srdce pro Slávii bije, se vsadil, že si iniciály trenéra nechá zvěčnit, pokud zápas dopadne remízou – a to se nakonec skutečně stalo. Herec a zpěvák tak na tenhle zápas bude mít skutečně nezapomenutelnou vzpomínku!

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová FK Slavia