Simona Stašová: Záhadná nemoc je konečně pryč!

Simona Stašová

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. září 2019 8:49 | Aktualizováno: 20. září 2019 15:41

Na konci letních prázdnin skolila Simonu Stašovou záhadná nemoc, ani její maminka Jiřina Bohdalová nedokázala popsat, co přesně dceři je. Nakonec ale všechno dobře dopadlo, populární herečka už se zase objevuje na veřejnosti.

Koncem srpna vás stars24.cz informoval, že herečka Simona Stašová kvůli zdravotním problémům zrušila svou účast v představení Veselé paničky windsorské v rámci populárních Letních shakespearovských slavností. Informaci tehdy potvrdila i její slavná maminka.

„Ano, dcera leží v nemocnici, kde dostává širokospektrální antibiotika. Někde něco chytila, nevím, jak se to jmenuje,“ řekla před pár týdny Blesku herečka Jiřina Bohdalová. Pod drobnohledem lékařů se naštěstí její dcera dala dohromady a v tomto týdnu se znovu objevila na jevišti.

„Jsem ráda, že jsem zase v plné síle a mohla jsem se vrátit do divadla. Hrát i tak náročné představení, jako je Shirley Valentine, kde jsem tři hodiny na jevišti. Naštěstí je všechno pryč a cítím se vážně skvěle,“ svěřila se Stašová Blesku.

Oblíbená herečka se ovšem vrátila i k samotné nemoci, která přišla opravdu zničehonic. „Ano, nemoc přišla absolutně nečekaně. Ze dne na den jsem měla 39,2 a musela jsem rychle do nemocnice,“ popsala herečka deníku.

Témata: Simona Stašová Jiřina Bohdalová