Nemocný Gott pod drobnohledem dcery: Tohle nejde, tati!

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. září 2019 8:23 | Aktualizováno: 20. září 2019 10:45

Karel Gott se v boji s akutní leukémií může samozřejmě opřít o podporu příbuzných včetně nejstarší dcery Dominiky, která žije ve Finsku, přesto si snaží udržovat přehled o dění na Bertramce. Na co by si její nemocný tatínek měl dávat pozor?

Když Karel Gott minulý týden ve čtvrtek oznámil Čechům, že bojuje s akutní leukémií, jeho nejstarší dcera Dominika už to věděla. Mistr jí v předvečer oznámení zavolal do Finska, aby předešel tomu, že se špatné zprávy dozví až z médií. Ona poté říkala, že tatínek zněl vesele, což je důležité – musí se prý hodně smát a být dobře naladěný.

Dominika projevuje zájem o otcův zdravotní stav i nadále, ačkoliv osobně se za ním dostavit nemůže. „Daří se mi dobře. Ale co se týká táty, mám obrovskou starost! Do Prahy zatím nemůžu přiletět, ale jsem s ním v kontaktu alespoň po telefonu,“ řekla nyní Blesku.

Nejstarší dcera na Gotta naléhá, aby dodržoval správný režim. „Táta musí jíst, aby měl energii s nemocí bojovat, což mu moc nejde! Řekla jsem mu, aby to zkoušel, že to bude vše dobré. A hlavně aby myslel pozitivně. Už se moc těším, až za ním opět přiletím,“ svěřila se deníku.

Dominika Gottová má přitom svých starostí dost. Nedávno si přiznala problém s alkoholem a má v plánu se jít léčit. S tatínkem se tak mohou alespoň na dálku mezi sebou podporovat.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová