Upřímný Langmajer: Dřív jsem byl č***k, Adéla mě změnila!

Jiří Langmajer a Adéla Gondíková 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. září 2019 15:41

Jiří Langmajer poskytuje rozhovory jen zřídkakdy, ale když tak učiní, nešetří upřímností ani vulgárními výrazy. V nejnovějším interview popsal, jak se změnil díky ženě, kterou letos v létě pojal za manželku, herečce Adéle Gondíkové.

Od hvězdné herecké svatby Jiřího Langmajera s Adélou Gondíkovou v Kostelci u Křížků uplynuly už více než dva měsíce, sňatku zatím ale ani jeden z nich nelituje, spíš naopak. Oblíbený herec poskytl po delší době rozhovor a na svou ženu v něm pěl jen samou chválu.

„Adéla je zřejmě první člověk, kterého bezvýhradně poslechnu,“ přiznal Langmajer časopisu Reflex. Dokonce díky tomu urovnal vleklý spor s kamarádem Michalem Suchánkem, jehož autorské počiny dříve označil za pokleslé. „Když jsem tu esemesku poslal, hned jsem se běžel Adéle pochlubit,“ popsal okolnosti své omluvy.

Podle všeho navíc zásluhou Gondíkové urovnal i jiné vztahy. „Když mi dneska někdo řekne: Tys byl dřív takovej č***k a teď je s tebou sranda, tak vím, že je to hlavně její zásluha. Nenásilně mě kultivuje, udělala ze mě komunikativnějšího a empatičtějšího člověka,“ připustil herec.

V rozhovoru si dokonce sám ze sebe udělal srandu, když vysvětloval, proč se i po padesátce snaží mít pěknou figuru. „Od určité doby mi nic jiného nezbývá, jelikož je naprosté minimum rolí, v nichž bych nesouložil před kamerou,“ konstatuje Langmajer.

Témata: Jiří Langmajer Adéla Gondíková