Alice Bendová upřímně o svatbě: S partnerem to rozsekli!

Alice Bendová s partnerem 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. září 2019 12:32

Jednou už se Alice Bendová ve svém životě vdávala, manželství ale nakonec skončilo rozvodem. Populární herečka teď už nějaký čas opět září po boku výrazně mladšího partnera Michala. Bude svatba?

Spletité jsou rodinné vztahy herečky Alice Bendová. Ona sama pochází z rozvedené rodiny, ani její manželství neskončilo šťastně. Vztah s hokejistou Václavem Bendou, se kterým má dvě děti – syna a dceru, skončil před lety rozvodem, a to jižž poslední roky manželství nebyly nijak  zvlášť veselé.

Dnes pětačtyřicetiletá herečka však vzápětí nalezla štěstí po boku o 12 let mladšího Michala Topola, kterého dobře přijaly i její děti. Logicky se proto nabízí otázka, zdali dobře fungující pár nepřemýšlí o svatbě. Alice má v této věci úplně jasno.

„My jsme o svatbě kdysi mluvili, ale pak jsme si řekli, že je to zbytečné. Je nám spolu takhle krásně, Míša je strašně hodný chlap, který ví, co chce, a na nic si nehraje. Mám štěstí, že jsme se potkali, děláme spolu tolik věcí a hlavně spolu pořád mluvíme,“ řekla upřímně Blesku.

Bendová raději stráví čas spolu s partnerem na slunném španělském ostrově Tenerife, kde si před časem pořídila nemovitost. Dokonce se tam pustila do zahrádkaření. „Přivezli jsme si pytlík brambor z Kanárských ostrovů a sklidili jsme dvě bedýnky. Oba z toho máme radost, jak malé děti,“ svěřila se deníku.

Témata: Alice Bendová