Tomáš Plekanec narovinu: Někdy slyším, že…

Tomáš Plekanec 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. září 2019 11:16 | Aktualizováno: 21. září 2019 9:34

Tomáš Plekanec působí na spoustu lidí jako morous, který se neusměje. Teď to ovšem vypadá, že oblíbený hokejista si to uvědomil a začal se svou image něco dělat. Smát se prý bude, pokud k tomu bude mít důvod.

Tomáš Plekanec je od chvíle, co se dal dohromady s Lucií Šafářovou, k nepoznání, shodují se fanoušci hvězdného sportovního páru. Možná je to jen tím, že jsme ho během působení v Kanadě neměli tolik na očích, těžko říct. Tak jako tak, už i slavný hokejista si všiml jedné věci, kterou mu lidé vyčítají.

„Někdy slyším, že se málo směju,“ konstatuje na sociální síti. „NHL, Kanada, Amerika za mnou a já mám před sebou celou sezónu v Česku. Po 17 letech. Příprava dobrá, tým super, hrozně se těším, důvody k úsměvům jsou! Tak snad se budeme smát i po sezóně,“ vzkazuje Plekanec.

Minimálně jeden důvod k úsměvu mít bude, ať skončí extraliga jakkoliv. Až bude sezóna v plném proudu, Plekanec si odskočí do porodnice, kde jeho nynější partnerka Lucie Šafářová přivede na svět prvního společného potomka páru. Právě tenistce lidé dávají kredit za to, jak se hokejista v posledních měsících změnil.

„Vždy jsem si myslela, že se pan Plekanec neumí smát, ale po vašem boku je samý úsměv,“ vyřkla jedna z fanynek nahlas už před časem a další jen přitakávali. „Neskutečná proměna! Ten chlap nikdy nevypadal šťastněji,“ přidala se další fanynka.

Témata: Tomáš Plekanec