Zamilovaný Sámer Issa: Kvůli přítelkyni dramaticky změnil svou vizáž!

Sámer Issa 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. září 2019 10:21

Sámer Issa (34), zpěvák a hvězda historicky první řady soutěže Česko hledá SuperStar, se hodně změnil! Takovou proměnu by u snědého fešáka čekal jen málokdo. Za vším stojí velká láska!

Sámer Issa byl a i dnes je miláčkem řady žen a dívek. Dnes by jej ale možná mnohé fanynky ani nepoznaly! Na instagramu se totiž pochlubil novou blond hřívou! Jeho novou image ovlivnila především jeho láska!

Sámer je totiž už nějakou dobu zamilovaný až po uši. Rok randí se starší přítelkyní Pavlou (43), která do jeho života vnesla mnoho nových věcí. „Jsem zamilovaný a Pavla mi otevřela oči. Vím co chci a plním si sny. Jsme spolu rok a prakticky jsme spolu každý den,“ prozradil pro eXtra.cz zpěvák.

S přítelkyní Pavlou souvisí i výrazná změna jeho vzhledu. „Novou vizáž, tedy barvu vlasů mám proto, že jsem to cítil. Dá se na to nahlížet různě. Pro mě to ale znamená nový start,“ přiznává Sámer Issa, který podle svých slov skoncoval se skandály a chová se jako „hodný kluk“.

Fotkami s novou image se Sámer pochlubil na sociálních sítích. „Nový Sámer,“ okomentoval svůj nový look. „Změna je život,“ dodal. 

Témata: Sámer Issa