StarDance: Úplatky na parketu? Gabriela Koukalová promluvila!

Martina Prágra 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. září 2019 10:41

I Gabriela Koukalová už vyhlíží narušení tréninkového stereotypu prvním tanečním večerem jubilejní desáté řady StarDance. Biatlonistka ve skrytu duše určitě věří v úspěch, o kterém už sama něco ví. Dopomohou k němu "sladké úplatky"?

Díky profesionální sportovní průpravě lze Gabrielu Koukalovou považovat za jednu z favoritek letošní jubilejní desáté řady StarDance, jejíž start se nezadržitelně blíží. Bývalá biatlonistka navíc dobře zná chuť úspěchu, ve své disciplíně se stala mistryní světa i olympijskou medailistkou. Přidá do vitríny další trofej?

Bez úplatků to nepůjde! Ne, Koukalová s tanečníkem Martinem Prágrem rozhodně nepodplácejí porotu, taneční partner a trenér v jedné osobě ovšem musí biatlonistku k lepším výkonům řádně motivovat.

„Já si myslím, že jsem hodný. Gabča si myslí, že jsem tvrdý,“ přiznal Super.cz. S jakým řešením tedy přišel? „Na ni platí sladká odměna a tím čerpá energii,“ prozradil Prágr, který musí kvůli tréninkům kupovat sladkosti, které si Koukalová po konci úspěšné sportovní kariéry může dovolit ve větším množství.

Biatlonistka potvrdila, že úplatky v podobě sladkostí opravdu fungují. „Martin je opravdu zvídavý člověk, takže velmi rychle pochopil, co na mě platí,“ řekla serveru. O tom, jak daleko se nakonec v tréninku dostali, se budou moci fanoušci poprvé přesvědčit v sobotu 12. října.

Témata: Gabriela Soukalová StarDance