Vnadná Miluše Bittnerová tajila zásadní věc! Dva dny před porodem...

Bittnerová, Miluše 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. září 2019 8:23 | Aktualizováno: 19. září 2019 11:17

Od chvíle, kdy vnadná moderátorka Miluše Bittnerová porodila, uplynulo pouhých 15 dní. Těhotenství dlouho tajila. A jak se zdá, v tajnůstkaření pokračuje i nadále! Provalilo se totiž, že se jen dva dny před porodem tajně vdala!

Své „ano" řekla partnerovi, podnikateli Rendovi (45), se kterým má maličkou dcerku Betynku. Svatbu ale neplánovali, šlo spíše o momentální nápad.

„Byl to velmi rychlý nápad, realizace nám trvala den a půl. S manželem jsme se vzali na úřadě pouze se dvěma svědky. Hlavním důvodem bylo, že jsme chtěli, aby naše dcera přišla na svět do úplné rodiny,“ prozradila Blesku blondýnka.

Jako nevěsta ani nebyla v bílé. Do manželství vstoupila v černých šatech a s berlemi, které musí používat kvůli poraněnému menisku. Operaci musela odložit až na dobu po kojení.

Vztah Miluše a jejího partnera je divoký už od počátku. Velké plánování nepředcházelo ani početí Betynky. „My jsme se tak jako sestěhovali, jeden den jsme si řekli, že bychom mohli mít dítě, a druhý den jsem otěhotněla! Šlo to ráz na ráz,“ směje se Bittnerová.

Témata: Miluše Bittnerová svatba děti