Vondráčková a Prachařová si radí? Tohle je spojuje!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. září 2019 13:40 | Aktualizováno: 19. září 2019 10:06

Lucii Vondráčkovou a Agátu Prachařovou pojí v posledních týdnech velice podobný osud, jejich hvězdná manželství jsou podle všeho u konce. Obě populární celebrity k sobě údajně mají velice blízko. Radí se snad ohledně postupu při rozvodu?

To jsou paradoxy! Podle informací eXtra.cz k sobě mají velice blízko Lucie Vondráčková a Agáta Prachařová. Nespojily je ovšem podobné starosti se vztahy, ale loňský otevřený rozhovor, který vedla modelka se zpěvačkou pro časopis Story. Co v něm mimo jiné zaznělo?

„Nepřizpůsobovala bych se životu toho druhého. Ale ono je to těžké, když máte děti. Jste prostě do určité míry na tom druhém závislá. Jste i citlivější. Je to síla, jak udělá mateřství z celkem sebevědomé, soběstačné holky někoho, kdo miluje tolik, že se začne neustále přizpůsobovat. Není to správné ani pro ženu, ani pro vztah,“ říkala tehdy Vondráčková.

Ponoukla tak Lucie Agátu k přehodnocení jejího vztahu s Jakubem Prachařem? Těžko říct, ale současný vývoj tomu nasvědčuje. Prachařová vzala otěže pevně do svých rukou a o rozpadu manželství s populárním hercem a moderátorem už prakticky nikdo nepochybuje.

Zachránit manželství už se dlouho nesnaží ani Vondráčková, která se naopak pokouší vyřešit vlekoucí se rozvod s hokejistou Tomášem Plekancem. Právě kvůli tomu podle nejnovějších informací včera odcestovala zpátky do Kanady.

Témata: Agáta Hanychová Lucie Vondráčková