Karel Gott se zavřel na Bertramce: ŽIVOT OHROŽUJÍCÍ INFEKCE!

Karel Gott 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. září 2019 11:51 | Aktualizováno: 19. září 2019 11:59

S leukémií bojující zpěvák Karel Gott se uzavřel na Bertramce, nepřijímá návštěvy a komunikuje pouze prostřednictvím sociálních sítí. Důvod? Strach z další infekce, která by jej sama o sobě mohla ohrozit na životě.

Jak vás stars24.cz informoval, s leukémií bojující Karel Gott se uzavřel na Bertramce, odkud včera poslal fanouškům dojemné poděkování za povzbudivé vzkazy. Přátelé mu je ovšem osobně vyřídit nemohli, jelikož se mu údajně přitížilo, a tak byl nucen zrušit veškeré návštěvy. Dorazit měla např. Marta Kubišová.

Gott má totiž kvůli zákeřné nemoci problém s oslabenou imunitou, která jej činí náchylným k tomu, aby chytil další chorobu. Jeho mluvčí tak ostatně vysvětlovala jeho neúčast na víkendové charitativní akci. „Důvodem je ohrožení pana Gotta případnou infekcí,“ sdělila Blesku Aneta Stolzová.

Podle deníku popisuje možné nebezpečí kniha Akutní lymfoblastická leukemie. „Výrazně narušená obranyschopnost lidského organismu může vést k situaci, kdy za normálních okolností málo nebezpečné mikroorganismy, které běžně osídlují kůži nebo se běžně vyskytují v prostředí okolo nás, jsou původcem závažných infekčních komplikací,“ varují její autoři.

Mistr si chce logicky počkat na příhodnější možnost pozdravit se s přáteli a fanoušky. Podle nejnovějších informací navíc se zákeřným nádorovým onemocněním statečně bojuje už od loňského listopadu a „nedává jí možnost ho porazit“. To jsou velice povzbudivé zprávy.

Témata: Karel Gott