Vondráčková spěchala do Kanady: JDE O MANŽELSTVÍ?!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. září 2019 8:50 | Aktualizováno: 19. září 2019 10:42

Rozvod manželů Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance se vleče už déle než rok a soudní tahanice neberou konce. Právě kvůli nim prý oblíbená zpěvačka včera opět odletěla do Kanady, kde dvojnásobní rodiče několik let společně žili.

Jak vás stars24.cz informoval, Lucie Vondráčková včera opět vyrazila do Kanady. Účel její cesty do zámoří tou dobou nebyl známý, spekulovalo se např. o pracovních záležitostech, ostatně naposledy tam oblíbená herečka vyrazila na natáčení. Podle nejnovějších informací si ale rezervovala letenky z jiného důvodu.

Expres konstatuje, že dvojnásobnou maminku přivedly do Kanady soudní tahanice s manželem Tomášem Plekancem. Údajně má Vondráčková nyní poslední šanci na rozvod v Kanadě, o který podle všech indicií hodně usilovala.

Podle informací Expresu by mělo tento týden dojít k rozhodující soudní při. Ačkoliv kanadské soudy už jednou rozhodly v neprospěch Vondráčkové, když řekly, že se děti mají vrátit do Česka, finální verdikt ohledně toho, ve které z obou zemí se bude řešit rozvod, ještě nepadl.

Rozvod manželů Plekance a Vondráčkové se táhne od loňského srpna, kdy oznámili rozchod po několikaletém vztahu. Brali se v červnu 2011, ještě téhož roku se jim narodil prvorozený Matyáš, kterého v červnu 2015 následoval ještě Adam.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec