Vondráčková zase prchla do Kanady: Kdo jí doprovází?

Lucie Vondráčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. září 2019 17:50 | Aktualizováno: 17. září 2019 23:48

Lucie Vondráčková se bez další návštěvy Kanady, kde strávila předcházejících několik let, dlouho neobešla. Soudě podle jejích příspěvků na sociální síti si to opět namířila do Montrealu. Kdo jí doprovází tentokrát?

Lucie Vondráčková je už přes dva měsíce natrvalo zpátky v Česku, dokonce tu její synové z manželství s hokejistou Tomášem Plekancem začali chodit do školy. Přesto dvojnásobná maminka nadále nezanevřela na zemi s javorovým listem na vlajce. Dnes se totiž na sociální síti opět pochlubila snímky z Kanady.

Podle Blesku tentokrát není jasné, za jakým účelem se populární zpěvačka a herečka do zámoří vydala. Dle deníku se rovněž neví, zdali vyrazila sama, nebo opět měla na cestě pánský doprovod.

Není třeba připomínat, že minule Vondráčkovou na cestě do Kanady doprovázel fešný parkourista Tomáš Zonyga. Oba pak museli tuzemským médiím složitě vysvětlovat, že netvoří nový pár českého šoubyznysu.

Později začali lidé Lucii spojovat s hokejistou Markem Peksou, kterého potkala na natáčení svého nového videoklipu. O vzájemné chemii mezi nimi promluvil známý bavič Jiří Krampol. Vondráčková si přesto stojí za tím, že žádného partnera nemá.

Témata: Lucie Vondráčková