Dáda Patrasová: Zlomená před rozvodem. SMRT v rodině!

Dagmar Patrasová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. září 2019 14:56 | Aktualizováno: 18. září 2019 19:03

Život je v posledních měsících k Dádě Patrasové mimořádně krutý, nevyhýbají se jí skandály či rodinné problémy. Teď ji navíc hluboce zasáhla smrt milovaného člena rodiny, o které informovala fanoušky na sociální síti.

Dáda Patrasová neprožívá zrovna nejšťastnější období ve svém životě. Právníky se ohání před manželem Felixem Slováčkem, jemuž hrozí rozvodem, i jeho nynější partnerkou Lucií Gelemovou, s níž si – pokud budeme věřit dostupným informacím – vyměňuje výhrůžky. Přesto se podle svých slov cítila skvěle. Dobrá nálada už jí ovšem opustila.

Populární herečka se totiž na sociální síti svěřila se smutnou zprávou, přišla o čtyřnohého člena rodiny. „Zajeli mi moji milovanou Lú… Tak tohle už nedám,“ truchlila Dáda nad nešťastným úmrtím své kočičky.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Zajeli mi moji milovanou Lú...tak tohle uz nedam...

Příspěvek sdílený Dáda Patrasová (@dadapatrasova_oficialni), Zář 16, 2019 v 10:24 PDT

Pod snímkem tragicky zesnulého mazlíčka se ihned srotila řada fanoušků, kteří Dádu podpořili a popřáli jí, aby se ze ztráty rychle vzpamatovala. „To zvládnete, já vám věřím,“ vzkázala Patrasové jedna z fanynek.

Bohužel mezi diskutujícími se našli i tací, kteří si z ní minimálně stříleli, mnohdy reagovali ještě hůř. „Dádo, jednou to dá-dáš!“ píše se např. v jednom z velice škodolibých komentářů na adresu herečky, která má na Instagramu poměrně početný tábor sledujících.

Témata: Dagmar Patrasová