Karel Gott a NEČEKANÉ PŘIZNÁNÍ: Po desetiletích vystupování překvapil fanoušky!

Karel Gott 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. září 2019 13:06 | Aktualizováno: 18. září 2019 0:52

Karel Gott je stálicí české hudební scény. Nikdo nepochybuje o tom, že je jedním z největších zpěváků, jaké kdy Česko mělo. Přesto mnohé před nedávnem překvapil.

Karel Gott totiž přiznal, že navzdory tomu, že se desítky let pohybuje na hudební scéně, nadále trpí trémou!

"V šatně jsem ještě machr. Když však vejdu na jeviště a vidím O2 arénu plnou až nahoru, řeknu si - a sakra, na to si musím vzít pampersky," řekl před nedávnem televizi Óčko.

"Je to obrovská zodpovědnost. Musím více zabrat, takový koncert je mnohem namáhavější než klubové vystoupení. Je to taková obhajoba titulu," dodal překvapivě Gott.

S koncertováním má ale zpěvák zřejmě na nějaký čas utrum. Před pár dny přiznal, že trpí akutní leukémií a ambulantně se léčí ve Všeobecné nemocnici v Praze.

"Zhruba před rokem a půl se u mě objevila porucha krvetvorby v podobě myelodysplastického syndromu," uvedl Gott a doplnil, že i přes několik druhů léčby přešlo toto onemocnění v uplynulých měsících v akutní leukémii.

Gott má na svém kontě skoro tři stovky alb, první je z roku 1965, a desítky milionů prodaných desek. Své poslední album s názvem Ta pravá vydal loni. Populární je nejen v Česku, ale i v Německu či Rusku.

Témata: Karel Gott