Václav Noid Bárta si splnil přání: Syna nechtěl?!

Václav Noid Bárta s partnerkou Eliškou 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. září 2019 12:22 | Aktualizováno: 17. září 2019 13:36

Bývá zvykem, že pánové si většinou přejí mít následníka rodu, i proto překvapuje, že Václav Noid Bárta má trochu odlišný názor. Oblíbený rockový a muzikálový zpěvák prozradil, proč si přál raději další dceru.

Je to něco přes měsíc, co vás stars24.cz informoval, že Václav Noid Bárta už zná pohlaví druhého potomka, kterého mu co nevidět přivede na svět divadelní kolegyně Eliška Grabcová. Byla to zpěvačka Marta Jandová, kdo nastávajícím rodičům prozradil, že půjde o holčičku. Noidovi se tak splnilo přání.

Otec čtyřleté Terezky, jejíž maminkou je modelka Gabriela Dvořáková, přiznal, že syn mu spíš naháněl hrůzu. „Kluk by za mnou v patnácti přišel, dal mi přes hubu, že jsem debil, a odešel z domova. Kdežto holčička se vždycky vrací a chodí k tátovi pro rady,“ svěřil se Blesku.

Do termínu zbývají jeho partnerce ještě tři měsíce, během kterých je potřeba stihnout spoustu práce – malování či předělání části domova. V nadšení to ovšem nijak nebrání. „Těšíme se hrozně. Už jsme s Eliškou připravili nějaké skříňky, teď kupujeme multifunkční postýlku s přebalovákem,“ popsal Noid deníku.

Bárta s partnerkou Eliškou oznámili těhotenství koncem května. „Byl to nádherný den. Natáčeli jsme tento film a pak mi moje milovaná Eliška, řekla, že čekáme miminko. Jsem šťastnej chlap,“ svěřila se tehdy muzikálová hvězda se svými bezprostředními pocity na sociální síti.

Témata: Václav Noid Bárta