Vzorná maminka Ewa Farna? Všem vytřela zrak!

Ewa Farna, Martin Chobot a malý Artur 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. září 2019 9:25 | Aktualizováno: 18. září 2019 15:56

Ewa Farna občas vyvolá svým chováním dojem, že mateřské povinnosti jsou pro ní až na druhém místě za hudební kariérou. Důkazy ovšem jasně hovoří o něčem jiném. Populární zpěvačka o víkendu ukázala, jak funguje v domácnosti.

Ewa Farna se počátkem června stala maminkou, když v příbramské porodnici přivedla na svět syna Artuśe. Je to jen pár dní, co připustila, že měla před narozením miminka značné obavy. Až moc totiž věřila různým knihám, příručkám a článkům. „Všude se dočteš, jak se všechno změní, jak je to jiný život… A tak jsem si taky říkala, jéje, co to bude,“ přiznala webu Tereza‘s Diary.

Jak se ukázalo, obavy byly naprosto zbytečné. Ewa bere malého syna na koncerty a chválí si, že Artur snad věděl, že přijde na svět do muzikantské rodiny. Není snad ani nutné připomínat, že zpěvaččin manžel Martin Chobot hraje v její doprovodné kapele.

Ačkoliv si zpěvačka své soukromí jindy pečlivě hlídá, podle eXtra.cz o víkendu ukázala všem škarohlídům, že je maminkou se vším všudy. Doma totiž běhala po kuchyni s miminkem zavěšeným v nosítku a všem ukázala, že zvládá péči o dítě i o partnera. V plánu to ostatně měla odjakživa.

„Mateřství je bezpochyby na prvním místě. A to se přece nemusí vylučovat s občasným koncertováním. Existují matky, které opravdu řeší větší problémy než já. Každé dítě je jiné, proto se nesuďme. A každá máma ať si dovolí takové tempo, na jaké se cítí,“ vysvětlovala před časem na sociální síti.

Témata: Ewa Farna