Nemocný Gott ruší návštěvy: ZHORŠENÍ STAVU!

Karel Gott 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. září 2019 8:24 | Aktualizováno: 17. září 2019 21:16

Stav nemocného zpěváka Karla Gotta se může změnit ze dne a den, což dobře vědí i přátelé, kteří od něj obdrželi pozvání na Bertramku. Na přijetí si tedy budou muset nějaký čas počkat, jelikož Mistrovi se podle všeho přitížilo.

Jak vás stars24.cz informoval, Karel Gott se poté, co minulý týden oznámil, že trpí akutní leukémií, rozhodl pozvat vybrané přátele k sobě domů na Bertramku. Pozvánku obdržela např. Marta Kubišová a nebyla sama.

„Měli jsme se vidět teď o víkendu, ale bohužel mi volala Ivanka, že to nejde, protože je Karlovi špatně,“ prozradil Blesku Mistrův dvorní kapelník Pavel Větrovec, který chtěl Gottovi předat artefakty z festivalu Benátská, jehož se zpěvák nemohl ze zdravotních důvodů účastnit. „Mám obě věci pořád doma a stále čekám, až se s Karlem sejdeme,“ pokračoval hudebník.

Ač ho zpráva o Gottově zdravotním stavu pochopitelně nepotěšila, Větrovec konečně oceňuje jeho přístup. „Jsem strašně moc rád, že už se Karel stará o sebe a svoje zdraví a že si dal pracovní pauzu. To už měl udělat dávno,“ řekl deníku narovinu.

Mistr se měl dle programu zúčastnit také sobotní charitativní akce sdružení Helppes, tento zbytečný risk ale nakonec nepodstoupí. „Z důvodu aktuálního onemocnění Karla Gotta nemůže pan Gott vystoupit v rámci akce organizace Helppes. Důvodem je ohrožení pana Gotta případnou infekcí,“ sdělila Blesku mluvčí Aneta Stolzová.

Témata: Karel Gott