Prachař se ozval: Až na výjimky poznal hezké lidi!

Jakub Prachař 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. září 2019 21:16

Pokusům o záchranu rozpadajícího se manželství Jakub Prachař svůj drahocenný čas evidentně nevěnuje. Herec a moderátor se na sociální síti pochlubil fotkou z módní akce, odkud poslal stručný a jasný vzkaz.

Manželství Prachařových, které už si jednou krizí prošlo letos na jaře, je podle všech indicií definitivně v troskách, ač jediný komentář herce a moderátora Jakuba Prachaře k nynější situaci to stoprocentně nepotvrdil. „Zeptejte se jí, ne mě!“ odsekl před časem Blesku.

Prachař následně působil dojmem, že je mu všechno jedno, věnoval se raději práci a společenským akcím. Kupříkladu si nenechal ujít módní show za účasti známých topmodelek Terezy Maxové nebo Daniely Peštové.

A v pátek třináctého si Jakub vyrazil na další módní akci, což prozradil fanouškům na sociální síti. „Fashion week closing. Byli tam samí hezčí lidé, až na pár výjimek,“ komentoval svou účast s humorem na Instagramu.

Agáta, která poslední dny strávila v Izraeli, si do manžela nedávno pěkně rýpla. „Jsem ráda, že i já můžu mít čas pro sebe, protože děti nemají jen matku… je skvělé, když otec je opravdu otec,“ napsala na internetu. Teď už je ovšem zpátky doma, tudíž si i ona může opět plnit rodičovské povinnosti.

Témata: Jakub Prachař