Lucie Vondráčková: Dva partneři najednou?!

Lucie Vondráčková 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. září 2019 14:17 | Aktualizováno: 17. září 2019 19:00

Zpěvačka Lucie Vondráčková je už více než rok oficiálně sama. Zatímco její manžel Tomáš Plekanec, se kterým se rozvádí, už mezitím začal žít s tenistkou Lucií Šafářovou, která mu brzy porodí dítě. O svých partnerech teď ale promluvila i sama Vondráčková!

Lucie Vondráčková se na facebooku svěřila, že dostala milou zprávu od paní Ivany. „Dobré poledne, Lucko, musím Vás pobavit...Koukám na webu na práci, hledám konkrétní firmu Partner in Pet food... zadám první slovo z názvu 'PARTNER' a šup ho, jako 2.nejčastější hledanou možností je 'PARTNER LUCIE VONDRÁČKOVÉ'…,“ napsala zpěvačce jedna z fanynek.

I proto ji zajímalo, jak to Lucie snáší, když se o ní tolik píše. „Podle mazec, jak to zvládáte? Máte dva krásné a nejlepší partnery už navždy, to je štěstí, tak ať jste už jen šťastná a veselá, to Vám sluší!! Krásný den, Lucko,“ dodala ve své zprávě paní Lucie.

Vondráčková, která byla v poslední době spojována s parkouristou Tomášem Zonygou nebo hokejovým brankářem Markem Peksou, ale ohledně nového partnera mlčí a říká, že má jiné priority. 

S Ivanou ale souhlasí, že u ní doma jsou jejími „partnery“ její synové, které má s hokejistou Tomášem Plekancem, „Má pravdu:))) Moc díky za všechny vaše zprávy a podporu. Vždycky mi projasníte den,“ vzkazuje všem fanouškům Lucie Vondráčková.

Témata: Lucie Vondráčková sociální sítě Tomáš Plekanec