Agáta Prachařová provokuje Jakuba: Jasný vzkaz!

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. září 2019 9:28

Jsou od sebe sice tisíce kilometrů daleko, to však neznamená, že Agáta Prachařová nemůže svého muže Jakuba z Izraele provokovat. Fotkou, kterou sdílela o víkendu na sociální síti, se jí to nejspíš podařilo.

Je to už čtrnáct dní, co vyšlo najevo, že manželství Prachařových se znovu rozpadá. Dvojnásobná maminka Agáta Prachařová tehdy tajemným vzkazem naznačila, že je konec, později navíc začala na sociálních sítích opět vystupovat pod dívčím příjmením Hanychová. K tomu si ještě sbalila kufry a odcestovala do Izraele.

Tam se věnuje milovanému surfování, ale to rozhodně není vše. „Po celým dnu na surfu,“ napsala modelka a moderátorka ke snímku, kde se nachází ve společnosti hned dvou pohledných mužů. Fanynky měly hned jasno.

„S fešáky na lavičce. Dobře ty,“ stojí napsáno v jednom z mnoha komentářů. „Tak já doufám, že ten tmavovlasý. Mám z něj husinu, fešák,“ píše se v dalším. „Já to říkala, že ty časté návštěvy nebudou jen tak,“ vzkazuje Soňa. „Tak tady po Kubovi ale ani pes neštěkne,“ přisadila si Gabriela.

Ačkoliv manželé současnou krizi, která je během letošního roku už druhou v pořadí, oficiálně nekomentují, Agáta si při vysvětlování svého pobytu v Izraeli do Jakuba Prachaře rýpla. „Jsem ráda, že i já můžu mít čas pro sebe, protože děti nemají jen matku… je skvělé, když otec je opravdu otec,“ vzkázala před několika dny.

Témata: Agáta Hanychová