Jasmina Alagič dva měsíce po porodu: Tohle maminky běžně nedělají!

Jasmina Alagič 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. září 2019 8:39 | Aktualizováno: 16. září 2019 10:30

Od chvále, kdy moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská (30) přivedla na svět synka Sanela, neuplynuly ještě ani dva měsíce. Pokud byste však očekávali, že se v tomto období bude slovenská kráska věnovat jen pouze mateřským povinnostem, byli byste na omylu!

Jasmina Alagič po porodu rozhodně nezahálí! Novopečená maminka se rozhodla naskočit zpět do pracovního kolotoče - alespoň částečně. Už nedávno na sociální síti mluvila o tom, že chystá natáčení pro Fashion TV, na svá bedra si vzala i další pracovní závazky. Opět bude moderovat jednu z nejprestižnějších slovenských společenských událostí roku. 

Řeč je o sedmém ročníku dobročinné akce Fashion Sprakling Charity Night. Ten Jasmina moderovala například i loni, kdy se jí podařil opravdu husarský kousek. Díky svému humoru a šarmu na charitativním večeře prodala obraz sebe samé, kupec za dílo zaplatil 3000 eur, které stejně jako zbytek získaných peněz, putovaly na dobrou věc.

„Projekt Fashion Sparkling Charity Night jsem moderovala poprvé s Jurajem BACOMA v roce 2017. Je to úžasný večer, který má smysl a já jsem nesmírně ráda, že i já mohu svou troškou přispět tomu, že pomůžeme tam, kde je to potřeba," vysvětlila pro server Topky.sk Jasmina.

Projekt bude i letos opět pomáhat těm, kteří to potřebují. Jasmina tedy na chviličku odloží mateřské povinnosti stranou, o maličkého Sanela však bude jistě dobře postaráno. Na starost ho však asi nedostane pyšný tatínek – rapper Patrik „Rytmus“ Vrbovský.

„Ještě to není na sto procent, ale zatím to vypadá tak, že Paťo mě bude na tento event doprovázet. A možná nejen to, jen nechci prozrazovat více. Hosté večera si za svou velkorysost zaslouží být překvapeni, "dodala tajemně Jasmina.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský) Slovensko