Karel Gott a NESKUTEČNĚ SMUTNÝ OKAMŽIK!

Karel Gott s Ivankou 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. září 2019 21:54 | Aktualizováno: 16. září 2019 9:25

Karel Gott léčící se s leukémií se od svých fanoušků dočkal ohromné podpory. Rozhodl se jim proto odvděčit fotkou s infuzí!

45 tisíc lajků, 10 tisíc komentářů a více než 6 tisíc sdílení. Takovou popularitu získal nešťastný příspěvek, v němž Karel Gott přiznal, že se léčí na leukémii. 

"Zhruba před rokem a půl se u mě objevila porucha krvetvorby v podobě Myelodysplastického syndromu. Přes několik druhů léčby přešlo bohužel toto onemocnění v uplynulých měsících v akutní leukémii. Podstupuji ambulantní léčbu a dojíždím do nemocnice na kontroly, v rámci kterých lékaři sledují můj celkový zdravotní stav," napsal Gott v příspěvku, pod nímž se strhla ohromná vlna solidarity.

Drtivá většina fanoušků Gottovi vyjádřila podporu. Mnoho lidí mu nabídlo pomoc, svěřilo se s podobným příběhem, nebo mu jen popřáli hodně štěstí. A zpěvák jim nyní vyjádřil svůj vděk.

"Moji milí, přečetl jsem si všechny vaše krásné vzkazy a přání a moc vám děkuji za vaši obrovskou podporu. Velmi si toho vážím! A sdílím s vámi moji dnešní infuzi," napsal Gott na sociální síti.

Přiložil také fotku, na které má onu "infuzi". Není jí samozřejmě nikdo jiný než jeho žena Ivanka!

Témata: Karel Gott