Lucie Vondráčková a nová láska? KRAMPOL o seznámení s Peksou!

Lucie Vondráčková 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. září 2019 19:20

Zpěvačka Lucie Vondráčková je v poslední době spojována s hokejistou Markem Peksou. Svědkem jejich seznámení byl překvapivě Jiří Krampol, který prozradil, jak se vše seběhlo.

Ačkoliv vztah zatím ani jeden z nich nepotvrdil, spekuluje se, že Lucie Vondráčková našla zalíbení v dalším hokejistovi. Má jim být brankář Marek Peksa.

Podle Jiřího Krampola se seznámili na konci července v železničním muzeu v Jaroměři při natáčení videoklipu Stanice Svět. Vondráčková v něm hrála průvodčí, Peksa topiče a Krampol strojvedoucího.

"S Luckou se znám víc než dobře, ale s Markem jsem se viděl, stejně jako ona, v Jaroměři vůbec poprvé. A musím říct, že se mi svalovec líbil. Jako brankář zvládl topiče znamenitě," řekl Blesku.

"Moc dobře jsem si všiml, že mezi nima hned vznikla ta pověstná chemie. To se ani nedalo přehlédnout. Jen jsem je spolu poprvý takhle viděl, dokonce jsem si hned řekl, že by se k sobě hodili. Lucka vedle sebe potřebuje takovýho fešnýho svalovce s citlivou duší, a to Marek rozhodně je," dodal s tím, že si oba hned vyměnili čísla.

Krampol dále prozradil, že hokejista je rozvedený a má dítě, takže má k Lucii blízko. "Přál bych jí, aby jí to s ním vyšlo. Je to hodná holka a jsem přesvědčen, že by Marek nechtěl, aby stála jen u plotny," dodal Krampol.

Témata: Lucie Vondráčková Marek Peksa Jiří Krampol