Šokující přiznání: SABOTÁŽ STARDANCE! Jeden soutěžící chce schválně vypadnout!

Jakub Vágner bude tančit s Michaelou Novákovou

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. září 2019 20:31

Rybář Jakub Vágner je jedním ze soutěžících nové řady taneční show StarDance. Nyní ale lituje toho, že se do ní nechal přemluvit. Tréninky ho očividně nebaví a přiznal se dokonce, že měl myšlenky na sabotování soutěže.

Jakub Vágner není na práci v uzavřeném prostředí zvyklý. Sám přiznal, že kvůli soutěži dokonce na nějakou dobu zanevřel i na rybaření. 

"Cítím se trošku jako lev v kleci. Je to dané tím, že neustále trénujeme v sálech, kde nejsou žádná okna, člověk nemá kontakt s okolním světem, tak nejenže přestanete vnímat, jaké je venku počasí, přestanete vnímat čas, ale i den," řekl Expresu rybář.

Dodal, že za posledních pět týdnů neměl ani jednou prut v ruce. To se mu podle jeho slov zatím ještě nikdy nestalo. A zoufalý je natolik, že ho napadlo i soutěž schválně sabotovat.

"Trošku mě to několikrát napadlo, že bych mohl tancovat velmi špatně, aby nás rychle vyhodili, ale já mám svůj svět, kterému se snažím dávat maximum, Míša má svůj svět, kde je zase tanec na prvním místě, a já ji nechci nechat ve štychu. Jim tato taneční soutěž může otevřít dveře jak do dalších ročníků StarDance, tak k jejich osobním lekcím pro klienty. Takže ji v tom nechci nechat," přiznal se.

Prozradil také, že na vítězství si nevěří, což je docela opodstatněné. Podle sázkových kanceláří totiž nemá valnou naději na vítězství, naopak je jedním z favoritů na vyřazení hned v prvních kolech.

Témata: StarDance Jakub Vágner