Petra Kvitová poslala Karlu Gottovi DOJEMNÝ VZKAZ! Neudržela slzy!

Petra Kvitová 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. září 2019 17:13 | Aktualizováno: 14. září 2019 22:18

Karel Gott od oznámení leukémie dostává jeden povzbudivý vzkaz za druhým. Krátké video mu natočila i Petra Kvitová, která v něm nedokázala skrýt slzy v očích!

"Zdravím vás Karle, moc na vás myslím a přeji hodně sil na to, abyste se i tentokrát porval se svou nemocí, a abyste to všechno zvládl," řekla Petra Kvitová na začátek krátkého vzkazu, který Gottovi nahrála.

Tenistka v něm nedokázala skrýt bolest, kterou ji nemoc slavného zpěváka způsobila. Přesto však, stejně jako tisíce dalších fanoušků, neztrácí naději.

"Moc se těším na shledanou, ať už na mém zápase nebo ještě raději na vašem koncertě. Držím palce," dodala sportovkyně.

Karel Gott trpí akutní leukémií a ambulantně se léčí ve Všeobecné nemocnici v Praze. Zpěvák to dnes uvedl na svém facebooku. Gott bojoval se zdravotními problémy i v roce 2016. Už v té době ale prohlásil, že ani po těžké nemoci se nehodlá s hudební kariérou rozloučit.

Letos v červenci kvůli akutnímu zápalu plic však zrušil představení na festivalu Benátská v Liberci, které mělo být jeho posledním letošním veřejným vystoupením. Na festivalu chtěl oslavit své 80. narozeniny, které připadly na 14. července.

"Zhruba před rokem a půl se u mě objevila porucha krvetvorby v podobě myelodysplastického syndromu," uvedl Gott a doplnil, že i přes několik druhů léčby přešlo toto onemocnění v uplynulých měsících v akutní leukémii.

"Podstupuji ambulantní léčbu a dojíždím do nemocnice na kontroly, v rámci kterých lékaři sledují můj celkový zdravotní stav," uvedl Gott na facebooku v reakci na dotaz, který mu ohledně jeho zdraví položil dnešní Blesk. Gott, který je nejslavnějším českým zpěvákem populární hudby, zároveň požádal média o respektování rodinného soukromí.

Témata: Karel Gott Petra Kvitová