Neuvěřitelné! Karel Gott přiznal leukémii, lidé ho chtějí obrat o peníze!

Karel Gott 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. září 2019 8:59 | Aktualizováno: 15. září 2019 5:53

Krátce poté, co zpěvák Karel Gott přiznal boj s vážnou nemocí, se začali objevovat lidé, kteří se na jeho utrpení snaží vydělat! Chtějí zpěváka obrat o peníze léčbou, která nemá prokazatelné výsledky!

Mezi soucitnými příspěvky se na profilu Karla Gotta najdou i takové, v nichž lidé Gottovi doporučují alternativní a neprokázané léčebné metody, například užívání marihuany či alespoň látky THC.

"Moje maminka trpěla Parkinsonovou nemocí - byla na tom už hodně špatně - mohu potvrdit, že THC ve formě Fenixovi slzy její stav ze stavu ležák nechápajícího realitu otočily do stavu chodím, mluvím, vařím... nikdy bych tomu nevěřila, kdybych to nezažila... takže určitě doporučuji... určitě tím nic nepokazíte," píše jedna z fanynek.

"Konopnými výtažky jde leukémii léčit poměrně snadno. Přeji hodně štěstí a rychlou úzdravu," radí Gottovi další fanynka. Mnozí také zpěvákovi podle svých slov "posílají energii" či se za něj modlí.

Objevili se i lidé, kteří Gottovi nabízí léčbu chemikálií MMS. Ta je přitom klasifikována jako bělidlo na textil a její užívání může způsobit nevratné zdravotní problémy, jako poleptání sliznice a gastrointestinálního traktu a respiračního traktu, kůže, očí, ale i selhání jater a ledvin.

Další Gottovi doporučují homeopatika, která nemají prokázané účinky. Před nimi varuje lékař Martin Bognár. "Nejde o léky, ale potravní doplňky bez prokázaných účinků. Ve většině případů neuškodí, ale ani nepomohou. Firmy, které je produkují, vydělávají na lidském zoufalství velké peníze," řekl Blesku.

"Úplně nejstrašnější je, když jim nějaký léčitel zakáže terapii navrhovanou lékařem, chce po nich, aby odmítli chemoterapii, ozařování a další moderní způsoby léčby. A další hrůzou jsou půsty, kdy si nemocní myslí, že rakovinu vyhladoví," dodal.

Témata: Karel Gott