Náhrada za Markétu Fialovou? Nova vytáhla svůj blond trumf!

Michaela Indráková 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. září 2019 12:15

Markéta Fialová, moderátorka Televizních novin a dalších nováckých pořadů, odchází ke konkurenci. Nově ji diváci budou moci vidět v novém zpravodajském projektu CNN Prima News. Televize Nova už ví, kdo ji na obrazovce nahradí!

Markéta Fialová, která byla na Nově jednou z dlouholetých moderátorek, přechází na konkurenční Primu, kde se stane součástí týmu připravujícího start kanálu a spuštění projektu CNN Prima News.

Nova už za ni ale má náhradu. Střepiny místo ní bude moderovat sympatická blondýnka Michaela Indráková, za svobodna Šmídová. Ta rozhodně není žádným nováčkem, moderovala noční zprávy TN2 i řadu diskuzních pořadů.

„Děkujeme Markétě Fialové za čtrnáct let loajální práce v TV Nova a přejeme jí hodně úspěchů v dalším profesním i osobním životě. Taktéž děkujeme za její přínos Televizním novinám, které v minulosti moderovala. V posledních pěti letech pak byla hlavní tváří pořadu Střepiny,“ uvedl za Novu PR specialista Vojtěch Boháček.

Připomněl také, že Michaela Indráková v posledních letech moderovala politické debaty a spolu s Reyem Korantengem byla hlavní tváří volebních speciálů.

Michaela Indráková se vrací do televize po mateřské dovolené, loni na podzim se stala maminkou malého Matyáška.

Témata: Markéta Fialová Michaela Indráková TV Nova TV Prima