Nalíčená Patricie Solaříková? Upřímný vzkaz a starosti o make-up!

Patricie Solaříková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. září 2019 10:40 | Aktualizováno: 13. září 2019 23:44

Krásu herečky Patricie Solaříkové obdivují její fanoušci delší dobu, někteří z nich se ovšem domnívají, že je hezčí nenalíčená. O tom, že vzkazy od příznivců někdy dokážou zabolet, se dobře ví. Byl to i tento případ?

Patricie Solaříková je na upřímné a zvědavé fanoušky, kteří ji na každém druhém snímku považují za těhotnou, jelikož po nedávné svatbě by se tomu spousta z nich nedivila, poměrně zvyklá. Mnohdy však i dobře míněný vzkaz dokáže ublížit.

Oblíbená hvězda seriálu Ulice se na Instagramu pochlubila novými fotografiemi. „Teda musím říct, že jak se vůbec nemaluju, tak si pak ty profi líčení na focení mega užívám,“ okomentovala snímek Patricie. Brzy jí ale přišel vzkaz, který mohla klidně obrečet. V takovém případě by jí slzy o make-up nejspíš připravily.

„Vy jste přesně ten typ ženské, která je mnohem hezčí nenalíčená. Máte tak přirozeně výrazné rysy, že i když jste nalíčená jen lehce, tak mi to k Vám vůbec nesedí a připadá mi to moc,“ napsala jí na rovinu fanynka Anna. „Nemyslím to vůbec špatně. Snad se nebudete zlobit za upřímnost,“ dodala.

Populární herečka to neoplakala, naopak dala najevo, že má vlastně vcelku podobný názor. „Děkuju. Je fakt, že já se i líp cítím nenalíčená a to taky dělá hodně… ale takhle jednou za čas kvůli focení mě to baví,“ přiznala Solaříková, zatímco podle dalších příznivců to třicetileté Patricii moc slušelo.

„Tak konečně nevypadáte na sedmnáct, tohle už je poctivých jednadvacet! Sluší vám to,“ vzkázala herečce fanynka Renata.

Témata: Patricie Solaříková