Agáta Prachařová hájí čas na sebe: Rýpla si do Jakuba!

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. září 2019 9:25

Agáta Prachařová odjela do Izraele, ale v očích mnoha lidí tak nechala své děti napospas osudu. Dvojnásobná maminka proto musela na sociální síti vystoupit na svou obranu a nezapomněla si přitom rýpnout do Jakuba Prachaře.

Agáta Prachařová zvolila v uplynulých dnech osvědčené řešení manželské krize, sbalila si kufry a odcestovala do Izraele, aby se zde podle slov kamarádky svěřila do péče maminky Veroniky Žilkové, která doprovází manžela na diplomatické misi. Jenže zatímco si snažila vyčistit hlavu, ozvaly se na sociálních sítích ženy, které Agátin přístup rozhodně neschvalují.

Dvojnásobná maminka to od lidí pořádně schytala, následující komentář jsme vybrali z mnoha dalších na podobné téma. „A co děti, mají si kde hrát…? Já si jako máma dítěte nepamatuji, že bych je tak často opouštěla… No, každý máme jiné možnosti i priority,“ napsala pod příspěvkem na profilu Žilkové jistá Markéta.

Modelka a moderátorka se nakonec rozhodla reagovat na svém vlastním instagramovém účtu a neodpustila si rýpnutí do Jakuba Prachaře. „Jsem ráda, že i já můžu mít čas pro sebe, protože děti nemají jen matku… je skvělé, když otec je opravdu otec,“ vzkázala Agáta.

Sluší se ovšem připomenout, že Prachař je otcem pouze jednoho z jejích dvou dětí, a to dvouleté dcery Miy, která právě dnes slaví narozeniny. Tátou Kryšpína, který počátkem září nastoupil do školy, je bývalý přítel Agáty, hráč amerického fotbalu Mirek Dopita.

Nálepku „bývalý partner“ nejspíš brzy dostane i Prachař, všechno totiž nasvědčuje tomu, že jejich manželství je v troskách. Agáta dokonce na sociálních sítích už opět vystupuje pod dívčím příjmením Hanychová.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař