Markéta Konvičková a vzácný nádor? JEN KLAM!

Markéta Konvičková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. září 2019 18:33 | Aktualizováno: 12. září 2019 20:04

Markéta Konvičková tento týden šokovala fanoušky, když promluvila o vážných zdravotních problémech, které ji poskytly. Nikdo totiž dlouho o ničem nevěděl. Zpěvačka v otevřené zpovědi na sociální síti prozradila další detaily.

Markéta Konvičková v uplynulých dnech v reakci na kritické komentáře jednoho z fanoušků přiznala, že jí lékaři našli nádor, a tak musela podstoupit operaci. Později na sociální síti celou kauzu zdravotních problémů do detailu rozebrala.

Blonďatá zpěvačka nejprve poděkovala za podporu a zprávy, které ji zahřály u srdce. „Přiznám se, že to pro mě nebylo lehké období. Jsou věci, se kterými se nechlubím a bojuji s nimi sama. Naštěstí doufám, že už to mám vše za sebou a bude snad jen lépe,“ svěřila se na Instagramu.

„Sice to na mém Instagramu může vypadat, že si cestuju po světě, užívám života, všechno je fajn, ale jak už víte, tak zdání může někdy klamat. Já si to nyní prožila na vlastní kůži,“ pokračovala někdejší účastnice SuperStar.

I v nelehkém období se Markétě podařila spousta obdivuhodných věcí. „Musela jsem se usmívat, číst o sobě tyhle nepěkné věci, ale jsem na sebe pyšná. Zvládla jsem vysokou školu, koncertovat, vymyslet šesté album a ještě se na sebe dívat každý den do zrcadla, jak se měním kvůli nemoci před očima,“ prozradila Konvičková.

„Věřím, že té spoustě anonymních pisálků to pro příště ukáže, že i zdánlivě šťastný člověk může mít svoje trápení a jakákoliv nepěkná zpráva od nich jim může ještě přitížit. To je bohužel ta moc sociálních sítí. Já jsem silná a zvládnu vše, ale ostatním se to dít přece nemusí, protože tohle chování opravdu není v pořádku,“ vzkázala na závěr.

Témata: Markéta Konvičková