Krampol si vyrazil: Bouřlivé přivítání a setkání s osudem!

Jiří Krampol v pořadu Nikdo není dokonalý 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. září 2019 15:37

Jiří Krampol má manželku v péči odborníků, a tak má alespoň více času na sebe. S kamarádem proto vyrazil na Slovensko, kde se dočkal bouřlivého přivítání. Také se tam setkal s mužem, který mu před lety změnil život.

Jiří Krampol je rád ve společnosti, proto při hospitalizaci nemocné manželky Hanky nepohrdne jakoukoliv příležitostí si vyrazit. Naposledy se objevil ve vysílání slovenské televizní stanice JOJ, konkrétně v jejím pořadu Inkognito. O průběhu návštěvy u sousedů informoval na sociální síti hercův dobrý známý Miloš Schmiedberger.

Lidé známého baviče na Slovensku přivítali bouřlivým potleskem. Krampol si navíc nemohl nechat ujít setkání s režisérem a duchovním otcem pořadu Nikdo není dokonalý Oliver Andrásym. Podle Blesku šlo o velmi srdečné, upřímné a milé setkání. „Ani jsem nečekal, že ještě existují tak srdečné a přátelské vztahy,“ napsal prý Schmiedberger na Facebooku.

Cesta k našim sousedům, respektive spíš nazpátek od nich, však měla svou černou kaňku. „O to horší byla následně cesta do Prahy, o ranní cestě do Bratislavy ani nehovořím. Dálnice to je prostě naprostá česká katastrofa,“ postěžoval si Krampolův kamarád podle deníku.

Krampol ale potřebuje být v Česku, aby byl nablízku manželce Hance, která se léčí hned z několika závislostí v pražských Bohnicích. Podle posledních informací je léčba na dobré cestě k tomu, aby se dala konečně znovu dohromady.

Témata: Jiří Krampol