Těhotná Šafářová neskrývala překvapení: Co se stalo?

Lucie Šafářová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. září 2019 11:37 | Aktualizováno: 12. září 2019 22:21

Lucie Šafářová už se těší na společného potomka s hokejistou Tomášem Plekancem, termín porodu má v prosinci. Už nyní se ovšem musí omezovat, což jí jako někdejší sportovkyni není úplně po chuti. Jednu věc ale podle všeho vůbec nechápe.

Lucie Šafářová ještě před pár měsíci běhala po tenisovém kurtu a vracela míčky přes síť na druhou stranu, najednou je všechno jinak. V pokročilém stádiu těhotenství musí někdejší grandslamová finalistka ve dvouhře pohyb omezovat. Asi i proto na sociální síti přiznala, že jednu věc nedokáže pochopit.

„Obdivuji ty těhule, co běhají do posledních týdnů,“ napsala v příspěvku na Instagramu. „Já už jen procházky a doma a nějaká cvičení,“ přiznala fanouškům nynější partnerka hokejisty Tomáše Plekance, která se nyní na sport dívá maximálně v televizi.

Je to zhruba měsíc, co se Lucie pochlubila již poměrně velkým těhotenským bříškem, tehdy se proto spekulovalo, že porod už je – jak se říká – za dveřmi. Pravda nakonec vyšla najevo, někdejší úspěšné tenistce do termínu zbývají ještě tři měsíce.

„Myslím, že to je o pocitu, tělo si řekne samo u každého… není třeba nic přehánět,“ vysvětlila Šafářová, proč si ona sama aktivnější život raději odepře. Vždyť až přijde miminko na svět, může si Lucie zase všechno vynahradit.

Témata: Lucie Šafářová