Michael Jackson a lady Diana? Překvapivé přání před smrtí!

Michael Jackson 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. září 2019 12:41 | Aktualizováno: 11. září 2019 22:12

Michael Jackson a princezna Diana patřili v 80. a 90. letech k nejslavnějším osobám na celém světě. O jejich vzájemném vztahu se toho však až tak moc neví. Král popu měl prý jedno překvapivé přání týkající se Diany.

Když v srpnu 1997 zemřela lady Diana, Michael Jackson byl tou dobou na turné HiStory, které odstartovalo v Praze. Plánovaný koncert v Belgii tehdy z piety o několik dní odložil. Vztah obou známých osobností byl však mnohem důvěrnější. Král popu měl dokonce před smrtí jedno překvapivé přání týkající se princezny.

Neuniklo to serveru Daily Star, který byl přítomen nedávné tiskové konferenci o Jacksonově odkazu. Bývalá manažerka zpěváka Raymone Bainová na ní informovala o existenci tajné závěti, měla však i jeden vzkaz pro zpěvákovu dceru Paris. Ten se týkal princezny Diany.

„Jako tvůj otec si ukázala nesmírnou odvahu pod tlakem. Jsi krásná, chytrá, štědrá, tatínkova oblíbenkyně. Tvůj otec si se mnou hodinu povídal po telefonu o tom, jak moc by si přál, aby si pokračovala v jeho filantropické práci. Chtěl, aby si byla jako jeho nejlepší kamarádka, princezna Diana,“ uvedla Bainová.

Ve šlépějích princezny se snaží jít i její syn Harry s manželkou Meghan, kterou prý tragická smrt Diany hluboce zasáhla. Vévodkyně na mamince svého muže obdivovala lidskost a právě charitativní činnost. Pár „ze Sussexu“ se jí proto také intenzivně věnuje.

Témata: Michael Jackson Lady Diana Paris Jackson