Markéta Fialová: Potvrzeno! Tvář TV Nova odchází ke konkurenci!

Markéta Fialová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. září 2019 11:55 | Aktualizováno: 11. září 2019 15:15

Už je to definitivní! Moderátorka Markéta Fialová (48) po dlouhých letech opouští televizi Nova a odchází ke konkurenci. Nově ji diváci budou moci vidět b novém zpravodajském projektu CNN Prima News.

O odchodu moderátorky Televizních novin a Střepin se mluvilo už před několika dny. Markéta Fialová ale tehdy spekulace nechtěla komentovat. Přestup nechtěla potvrdit ani televize Nova, kde Fialová působila více než deset let.

Teď je to ale definitivní! Markéta Fialová nově bude součástí týmu připravujícího start kanálu a spuštění projektu CNN Prima News „Moje profesní kariéra začala kdysi právě na Primě. Příležitost být u startu CNN Prima News v České republice je pro mě velmi lákavá,“ uvedla podle Blesku zprávařka. Nový kanál by měl začít vysílat zhruba během jednoho roku. 

Nadšená je i Prima, která konkurenci vyfoukla jednu z nejznámějších tváří! „Bez nadsázky se dá říct, že jde o televizní přestup letošního roku a na vzájemnou spolupráci se velmi těším,“ říká Martin Ondráček, který nový projekt vede.

Na Nově Markéta Fialová od roku 2005 fungovala v tandemu s Karlem Voříškem, který z televize odešel před šesti lety. Televize ho tehdy stáhla kvůli obvinění ze spolupráce s StB, které se nepotvrdilo.

Voříšek nakonec přešel ke konkurenční FTV Prima, kde začal moderovat po boku Kláry Doležalové hlavní televizní relaci Zprávy Prima TV. Markéta Fialová po osmi letech v moderátorské dvojici s Voříškem začala moderovat sama. I ona teď ale Novu opouští.

Témata: Markéta Fialová TV Nova TV Prima Karel Voříšek