Ewa Farna V ZAJETÍ OBAV: Všechno je jinak?

Ewa Farna se svým synem! 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. září 2019 10:45 | Aktualizováno: 12. září 2019 19:37

Ewa Farna má doma tříměsíčního syna, kterého už bere i na koncerty. Teď se oblíbená zpěvačka rozhodla upřímně promluvit o mateřství. Z nové životní role prý měla jisté obavy. Naplnily se?

Ewa Farna se počátkem června stala maminkou, když v příbramské porodnici přivedla na svět syna, který s ní už objíždí koncerty, jelikož oblíbená zpěvačka se již krátce po porodu vrátila na pódia. Teď ale přiznala, že před narozením miminka měla z mateřství značné obavy. Moc totiž věřila různým knihám, příručkám a článkům.

„Artusiek je skvělý a já si to užívám moc, je to jiná, nová role. Všude se ale dočteš, jak se všechno změní, jak je to jiný život… A tak jsem si taky říkala, jéje, co to bude,“ přiznala teď s odstupem času zpěvačka webu Tereza‘s Diary.

Jak se ukázalo, veškeré obavy byly zbytečné, život se Ewě vzhůru nohama neobrátil. „Jsem to pořád já, jsem vevnitř pořád stejná Ewa, není všechno jinak. Jsi to pořád ty, akorát se ti obohatí život o nového tvora, začneš zažívat nové věci, pociťovat nové emoce a to je život! To je přesně ono. Je to naprosto přirozené a cítím, že to takhle má být,“ dodala novopečená maminka.

Farna má štěstí, že malý Artuś se s její profesí rychle sžil, což zpěvačka prozradila o uplynulém víkendu. „Včera jsme měli dvoják. A to s tříměsíčním pokladem, který asi věděl dopředu, do čeho se narodí. Jinak si to, jakej je, neumím vysvětlit,“ napsala na sociální síti.

Témata: Ewa Farna