Miro Žbirka: Vážné ZDRAVOTNÍ POTÍŽE!

Miro Žbirka 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. září 2019 8:54

Známý hudebník Miro Žbirka stále bojuje s vleklými zdravotními potížemi, kvůli kterým musí odříkat jednu smluvenou akci za druhou. O současném stavu populárního Slováka promluvila jeho žena Kateřina.

Fanoušci by jej nejraději viděli na koncertním pódiu, Miro Žbirka ale ruší jednu akci za druhou. Už v srpnu vás stars24.cz informoval, že oblíbený slovenský hudebník zrušil vystoupení na narozeninách televize Markíza. Trápilo ho tehdy onemocnění, kterým trpěl v minulosti a kterému podlehla i jeho matka – šlo o zánět dýchacích cest.

V posledních dnech musel kvůli chatrnému zdraví odvolat další dvě akce. „Manžel se potýká s vleklými zdravotními potížemi,“ omlouvala neúčast „Mekyho“ jeho žena Kateřina, která ho na křtu CD musela zastoupit jako kmotra.

„Jeho imunita je od zápalu plic docela křehká. Takže cokoliv se kolem něho vyskytne, to chytne,“ vysvětlila manželka Žbirky deníku Aha!. „V poslední době mu říká, že čím víc lidí, tím víc nebezpečí. Musí být zkrátka opatrný,“ dodala.

Oblíbený hudebník tentokrát nechce nic podcenit. Před dvěma lety jej totiž komplikovaný zápal plic dost nepříjemně zaskočil v Londýně. „Když jsem se pak dostal do Prahy do nemocnice, bylo to už na poslední chvíli,“ popsal to tehdy sám Miro týdeníku 5plus2.

Témata: Miro Žbirka