Krásná Markéta Konvičková (25) přiznala RAKOVINU!

Markéta Konvičková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. září 2019 8:25 | Aktualizováno: 12. září 2019 14:19

Markéta Konvičková se svlékla před kamerou, pak ale přišla strašná zpráva. Blonďatá zpěvačka na sociální síti přiznala vážné zdravotní problémy. Donutil ji k tomu kritický komentář jednoho z fanoušků, který prostě nemohla nechat bez odpovědi.

Zpěvačka a bývalá finalistka SuperStar Markéta Konvičková tento týden šokovala videoklipem, v němž chodí po ulici úplně odhalená. Jenže teď přišlo ještě mnohem více šokující odhalení. „Jako já unesu fakt všechno, ale toto nepochopím!“ komentovala to pětadvacetiletá blondýnka. O co přesně šlo?

Začalo to velice krutou osobní poznámkou jednoho z fanoušků. „Zdá se to jenom mně, nebo Markéta vypadá fakt strašně? Ofina hrůza, vypadáte jako oteklé rajče. STOP Botox,“ napsal Konvičkové. To ale ještě netušil, jak moc se jí takový komentář dotkne.

Populární zpěvačka mu nejprve odvětila, jak je jí líto, že podle něj vypadá strašně a je jako oteklé rajče. Vzápětí se dala do vysvětlování botoxu. „Před půl rokem jsem začala otékat, přišla jsem o vlasy a splašily se mi hormony,“ popsala výchozí situaci Markéta.

„Zjistili, že se jednalo o vzácný druh nádoru. Po operaci se už dávám pomalu dohromady, ale vlasy už nezachráním. Dorostou časem,“ dodala Konvičková a vzápětí fanouškovi Zbyňkovi vzkázala, že doufá, že až si její odpověď přečte, tak se propadne hanbou do země. Bezpochyby by to byla adekvátní reakce.

Témata: Markéta Konvičková