Agáta Prachařová a jasný vzkaz domů… Přišla jí odpověď!

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. září 2019 20:05 | Aktualizováno: 10. září 2019 23:07

Agáta Prachařová odjela do Izraele, kde si užívá péče maminky Veroniky Žilkové. Dokonce už poslala domů jasný vzkaz o svém momentálním rozpoložení. Z Česka dostala vzápětí zajímavou odpověď. Od manžela Jakuba?

Vzkazy na sociální síti se pro manželskou krizí poznamenanou Agátu Prachařovou staly hlavním komunikačním prostředkem. „Život není to, co chceš, ale co vydržíš,“ stálo v příspěvku, kterým upozornila na další problémy ve vztahu s Jakubem Prachařem, který už se ani nesnaží zachránit.

Modelka a moderátorka si dokonce vyrazila do Izraele, kde žije její maminka Veronika Žilková. Právě odtamtud se ozvala s dalším, tentokrát jasným a stručným vzkazem. „Šťastná,“ okomentovala snímek, který vyvěsila na Instagramu.

V komentářích se jí ozvala osoba, která toho s ní má mnoho společného. Herečka Laďka Něrgešová má totiž za sebou složitý rozvod s otcem svých dvou dětí. „Štěstí je otázkou rozhodnutí. Nic víc. Nic míň,“ vzkázala Agátě.

Dcera herečky Veroniky Žilkové se evidentně rozhodla. Kromě tajemného vzkazu sáhla i ke změně účesu, na sociální síti navíc opět vystupuje pod dívčím jménem Hanychová. Zdá se, že rozvodu opravdu nic nebrání.

Témata: Agáta Hanychová