Kateřina Brožová v Tváři: Drsná kritika a slova o ku*vách!

Kateřina Brožová 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. září 2019 11:32 | Aktualizováno: 11. září 2019 5:25

Pavel Novotný poslední díl pořadu Tvoje tvář má známý hlas pořádně sepsul! Zaměřil se na vystoupení herečky a zpěvačky Kateřiny Brožové, které se mu ale vůbec nelíbilo. „U Brožové / Snoop Doga předvedla maskérna Novy jednu z nejhorších masek v dějinách formátu, ale to nevadí, já Kačenu nemám rád, potěšil jsem se,“ potměšile se baví starosta Řeporyjí.

Podle něj to bylo opravdu příšerně odfláknuté. Tvrdě se pustil nejen do maskérů, ale i do samotné vystupující. „Brožová, odkvetlá slunečnice, která už je na muzikálové role kurviček, intrikánek a Doolitlové přestárlá a talent Bohdalky, aby dostávala pěkné role seniorek, nemá, může být ráda za příležitost, kde "ukáže smyl pro humor", který sice neviděla z rychlíku, ale jak říkám, proti gustu...“ hodnotí pořad Novotný.

„Jediné mě s*re, že Káče zavřeli hubu tím, že příště bude za hezkou (to dá ještě víc práce, než když má být za černocha),“ rýpnul si bývalý bulvárník. On sám by se prý s Brožovou vůbec nemazlil. „Když už bych ji tam jako producent měl, tak bych po včerejšku nezaplatil pro výstrahu fakturu maskérům a soutěží bych upnutou, pardon smyslprohumornalezivší Káču k potěšení publika a píáristů protýral. Vůbec bych jí nedal šanci vzadu držkovat za normální kreaci, kde nebude za šaška a předvede rozsah a poskládal bych jí to v dalších dílech po kreacích,“ navrhuje Novotný, podle kterého by v dalších dílech mohla ztvárnit postavy jako Steve Wonder, Jiří Korn nebo Josef Laufer.

Témata: Pavel Novotný Kateřina Brožová Tvoje tvář má známý hlas